نوشته ها

کاگاوری، بستنی ژاپنی

بستنی به عنوان یک خوراکی لذیذ و خنک، تاریخچه طول و طویلی دارد و می‌توان گفت آبمیوه‌های یخ زده به نوعی مادر تمام بستنی‌ها در جهان محسوب می‌شوند. کاگاوری اما یکی از هزاران مدل بستنی است، که به طور مشخص در ژاپن تهیه و سرو می‌شود و درست مثل معماری و فرهنگ ژاپنی، نوعی سادگی و مینیمالیسم در خود دارد. در این ویدئو نحوه آماده‌سازی و تهیه کاگاوری و تاریخچه ابداع آن را مرور می‌کنیم.

کاگاوری، بستنی برفی ژاپن

کاگاوری نوعی بستنی ژاپنی است که از رنده کردن یخ و ترکیب آن با شربت، میوه و برگ چای تهیه می‌شود. این یخ‌ها هم از حوضچه‌های معدنی به دست می‌آیند و با یخ‌های معمولی کمی تفاوت دارند. در تابستان، رنده‌های برف درشت‌تر و در زمستان ریزتر است. کاگاوری به شکل سنتی با تاپینگی به اسم ماچا سرو می‌شود. ماچا در واقع پودر سبز رنگی است که از آسیاب برگ چای سبز به دست می‌آید. ماچا خواص بسیاری مثل، افزایش متابولیسم، ضد سرطان و بهبود فشار‍‌خون دارد و جایگاه ویژه‌ای را در تغذیه روزانه ژاپنی‌ها به خود اختصاص داده است. امروزه اما کاگاوری، با تنوع بیشتری در طعم و تاپینگ تهیه و سرو می‌شود، اگر با تور ژاپن به توکیو سفر کردید و عازم سرزمین شکوفه‌های گیلاس شدید، فرصت چشیدن و امتحان کردن بستنی ژاپنی را از دست ندهید. همچنین با استفاده از راهنمای سفر به توکیو، به دیدن دیگر زیبایی‌های این شهر هم بروید.

منبع: Youtube

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا