بهترین روش برای طراحی سایت چیست ؟

امروزه طراحی سایت یکی از اصلی ترین حوزه ها برای جذب مشتری و کسب درآمد است که خوشبختانه درحال حاضر کسب و کارهای زیادی بسمت اینترنتی شدن حرکت کردهاند و همین موضوع مسبب این شده تا تعداد وب سایت های موجود در سطح نت نیز بیشتر شود .
این افزایش باعث رشدبازار رقابتی در هر حوزه کسب و کاری شده است لذا باید توجه داشت که فعالیت در این حوزه به شکلی هدفمند و مخاطب محور انجام شود . امروزه تنها داشتن وب سایت کافی نیست و عملا یک وب سایت بدون داشتن سئو ارزشی ندارد چراکه تنها راه جذب مخاطب های هدفمند ، سئو کردن سایت در کلمات کلیدی حوزه کاری مرتبط است .
از این طریق میتوان دقیقا مشتریانی را به داخل سایت کشاند که همگی به دنبال خدمات شما هستند . توجه داشته باشید که سئو برای خود یک دنیای بزرگ است و کسب دانش سئو نیز نیازمند داشتن دانش کافی و تجربه لازم است اما اگر برای این راه هنوز آماده نیستید میتوانید از مهندسین سئو در این حوزه کمک بگیرید که با پرداخت هزینه ، وب سایت شما را در مدت زمانی که لازم است در کلمات کلیدی مدنظرتان به صفحه اول موتور های جستحو و خصوصا گوگل برسانند .
اما موضوعی که مهم است اینجاست که ما در گام اول باید یک سایت داشته باشیم که بعدا روی سئو این سایت نیز کار شود . در قدم اول داشتن وب سایت مسئله است و اینکه ما چگونه سایت خود را داشته باشیم .
روش های مختلفی برای طراحی یک وب سایت برای شما وجود دارد . در حال حاضر روش اول این است که طراحی سایت خود را به یک شرکت طراح سایت بسپارید تا در مدت زمانی مشخص با توجه به امکاناتی که در سایت خود مدنظر دارید ، این کار انجام شود . روش دوم این است که خودتان دست به کار شوید که این دست به کار شدن میتواند 2 حالت داشته باشد . یا سایت خودتان را توسط روش های کدنویسی پیاده کنید و یا اینکه از سایت های آماده و روش های ساخت سایت فوری که توسط سیستم های مدیریت محتوایی همچون وردپرس ایجاد می شود استفاده کنید .
امروزه به افرادی که سایت خود را توسط سایت ساز ها و به روش بدون کدنویسی ایجاد می کنند ، وب مستر گفته می شود . وب مستر شخصی است که عموما با کدنویسی سروکار ندارد و سایت خود یا مشتریان خود را توسط روش های بدون کدنویسی طراحی کرده و به مرحله اجرا می رساند .
شما برای اینکه خودتان وب سایت طراحی کنید ، اگر از روش وب مستری اقدام کنید خب مسلما نیازمند یادگیری آموزش های این مسیر هستید و این مسیر حداقل 6 ماه زمان نیاز دارد تا شما را به یک وب مستر تبدیل کند . اما اگر قصد دارید تا از طریق برنامه نویسی برای خودتان و مشتریان در آینده سایت طراحی کنید ، حداقل 1 و حداکثر 2 سال زمان نیاز خواهید داشت .
مزایا و معایب هر روش
در روش اول یعنی حالت وب مستری ، شما در مدت زمان کوتاهی به نتیجه خواهید رسید یعنی با اختصاص یک دوره 6 ماهه برای آموزش ، میتوانید وب سایت های مدنظر را توسط قالب های آماده یا طراحی اختصاصی توسط ابزارهای صفحه ساز به مرحله آپلود و استفاده روی هاستینگ برسانید .
افرادی هم هستند که علاقه دارند تا سایت آنها فورا طراحی شود و لذا میتوانید به این دسته از مشتریان نیز خدمات رسانی کنید . در این روش شما به اندازه روش کدنویسی که روش دوم است ، دستتان باز نیست چراکه باوجود استفاده از ابزارهای سایت ساز که بدون کدنویسی ، المان های گرافیکی را برای شما طراحی خواهند کرد ، بازهم نمیتوانید تا روی ریزترین موارد کار کنید و باید به سراغ کدنویسی رفت .
این روش طراحی به این دلیل که برای ایجاد المان های مختلف همچون فرم ساز ، اسلایدر ، محصولات و … ناچار به استفاده از افزونه های کمکی در سایت است ، سرعت بارگذاری سایت را کاهش خواهد داد که کاربران شما این را دوست ندارند و علاقمند به آن هستند که نهایتا 2 یا 3 ثاینه بعد از وارد کردن آدرس سایت شما داخل مرورگر ، محتوای سایت را مشاهده کنند .
درآمدی که از روش طراحی سایت بدون کدنویسی حاصل می شود به اندازه روش کدنویسی نیست و لذا دایره مشتریان نیز کمتر است .
اما در طراحی سایت به روش کدنویسی ، شما کمی زمان بیشتری جهت یادگیری باید درنظر بگیرید ، پس از اتمام آموزش ها میتوانید هر نوع دیزاین و هر نوع امکاناتی را روی سایت خودتان یا مشتری اجرا کنید ، درآمد حاصل از این روش بسیار بالا بوده و دایره مشتریان هدف نیز بسیار زیاد است . لذا با مقایسه دو روش میتوان فهمید که روش اول یعنی طراحی سایت بدون کدنویسی تنها بازه زمانی آموزش را کاهش داده است و نتایجی که از آن دریافت می شود به اندازه نتایج روش کدنویسی نیست !
آیا یادگیری کدنویسی سخت است ؟
خیلی از افراد بر این باور هستند که یادگیری کدنویسی و نهایتا تبدیل شدن به یک طراح وب سایت زمان زیادی نیاز دارد . این حرف و این باور تنها از جایی باب شده که دانشجویان در این مسیر دچار سردرگمی شده و از ادامه مسیر عاجز ماندهاند به عبارتی چون در دنیای طراحی سایت باید چند زبان مختلف را کنار هم ترکیب نمود تا یک وب سایت ایجاد شود ، هم در یادگیری ترتیبی این زبان ها و هم درعدم دسترسی به دوره های آموزش طراحی سایت که مناسب و دقیق سرفصل های آموزشی را توضیح دهد مشکل داشتند .
مجموعه ها و آکادمی های آموزشی زیادی در این حوزه فعال هستند که آموزش های کاربردی را برای علاقمندان به طراحی سایت ارائه می کنند اما با این وجود داشتن انگیزه و اراده نیز مهم است .
طراحی سایت توسط شرکت های طراح
اکنون شما قصد ندارید طراحی سایت را خودتان انجام دهید و تصمیم دارید تا از شرکتی که در این زمینه چندین سال سابقه دارد کمک بگیرید . خب در این شرایط شما ضمن پیدا کردن شرکت طراح سایت که میتوانید نمونه کارهای مختلف و سابقه کاری آن را بررسی نموده و سپس اقدام به همکاری نمائید ، در دفتر کار این شرکت حضور یافته و ضمن معرفی امکاناتی که مدنظر دارید ، نسبت به تنظیم قرارداد اقدام کنید تا در بازه زمانی که شرکت برای شما درنظر گرفته است سایت خود را تحویل بگیرید .
اینکه چگونه یک شرکت طراح سایت خوب را پیدا کنیم خود یک موضوع مهم است و می بایست در این زمینه ، با دقت کافی عمل کرد . معمولا سایت هایی که در این زمینه فعال هستند وب سایت آنها در صفحه اول گوگل ظاهر می شود و شما میتوانید با جستجوی عباراتی همچون طراحی سایت در تبریز ، طراحی سایت در تهران و … نسب به یافتن شرکت های مناسب جهت همکاری در زمینه طراحی سایت خودتان اقدام کنید .
همانطور که بالاتر گفته شد ، تعدد کسب و کارها در اینترنت باعث شده تا در این زمینه رقابت نیز بیشتر شود لذا مطمئنا شرکت های متخصص ابتدا روی سایت خودشان کار می کنند تا بتوانند بهترین خدمات را به مشتریان خودشان ارائه کنند .